Şemdinli'de 54 adet dürbün 62 monte hamlesi ele geçirildi

Şemdinli'de 54 adet dürbün 62 monte hamlesi ele geçirildi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bir araçta yapılan aramada 54 adet uzun namlulu silah dürbünü, 62 adet monte hamlesi ele geçirildi.

Hakari Valiliği tarafındna yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Şemdinli İlçe Jandarma Komutanlığı görevlilerince icra edilen yol kontrol ve arama faaliyetinde durdurulan, sürücülüğünü A.Ö. isimli şahsın yaptığı araçta yapılan aramada, 54 AK-47 Kalaşnikof marka uzun namlulu silah dürbünü, 62 adet AK-47 Kalaşnikof marka uzun namlulu silahına monte etmeye yarayan monte hamili, ele geçirilmiştir.

Olay ile ilgili olarak araç içerisinde bulunan 2 şahıs gözaltına alınmıştır. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir.denildi.

whatsapp-image-2017-02-12-at-21.18.20.jpeg

whatsapp-image-2017-02-12-at-21.18.18-(1).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.