Şemdinli'de 2 kişi gözaltına alındı!

Şemdinli'de 2 kişi gözaltına alındı!

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Konur Köyü ve Tekeli Köyünde yapılan operasyonda ikametlerinde silah bulunan 2 kişi gözaltına alındı.

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İl Jandarma Komutanlığı görevlilerimizce PKK/KCK bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında;15.02.2020 günü İlimiz Şemdinli İlçesi Konur Köyü ve Tekeli Köyünde yapılan operasyonda Silahlı Terör Örgütüne Bilerek ve İsteyerek Yardım Etme suçundan 2 şahıs gözaltına alınmıştır. Şahısların ikametlerinde yapılan aramada 1 adet AK-47 kalaşnikof piyade tüfeği, 5 adet şarjör ve 30 adet fişek ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir" 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.