Şemdinli esnaf odası 5 eğitmen alacak

Şemdinli esnaf odası 5 eğitmen alacak

Şemdinli Esnaf ve Sanatkarlar Odası AB destekli ‘Mesleğimi seçtim istihdama geçtim’ projesi kapsamında verilecek olan kurslarda 3 ay çalışacak 5 eğitmen arıyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’nin Şemdinli İlçesinde, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’nın Avrupa Birliği’ne (AB) sunduğu "Mesleğimi Seçtim İstihdama Geçtim" projesi hayata geçiriliyor.

Şemdinli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Tekin, proje kapsamında; Mobilya Teknolojileri, Sıhhi Tesisatçılık, Oto Elektrik Bakımı, Bilgisayar İşletmenliği ile Pazarlama ve Perakende Satış Elemanlığı branşlarında kurs düzenleyeceklerini belirterek bu kurslarda görev almak isteyen eğitmenlere ihtiyaç duyduklarını söyledi.

3 ay için görev alacak olan eğitmenlerin lisans, ön lisans veya Usta öğretici belgesine sahip olması gerektiğini kaydederek bu şartları taşıyanların Şemdinli Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile irtibata geçmesini istedi.

İletişim için Şemdinli Esnaf ve Sanatkarlar Odası: TL: 0438 411 24 90
Oda Başkanı Muharrem Tekin GSM:  0532 400 66 56

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.