Şemdinli Devlet Hastanesi'nde Organ Bağışı Standı Kuruldu

Şemdinli Devlet Hastanesi'nde Organ Bağışı Standı Kuruldu

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde Organ Bağışı Haftası kapsamında organ bağışı ve diyabet standı kuruldu.

Organ Bağışı Haftası nedeniyle Şemdinli İlçesi’nde, Şemdinli Devlet Hastanesi ile Şemdinli İlçe Sağlık Müdürlüğü organ bağışının önemine dikkat çekerek stand kurdu.

Organ bağışının önemine dikkat çekmek için farkındalık yaratan Şemdinli Devlet Hastanesi, hastanede organ bağışı standı kurarken, Şemdinli İlçe Sağlık Müdürlüğü de şehir merkezinin farklı noktalarında stand kurdu.

Şemdinli Devlet Hastanesi ile şehir merkezinde kurulan organ bağışı ve diyabet standı; Şemdinli Devlet Hastanesi Başhekimi İlknur Can, Şemdinli Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Sefer Akdeniz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emin Çelik, hastane çalışanları, hasta ve hasta yakınları tarafından ilgi gördü.Oluşturulan bilgilendirme standında organ bağışının önemi sağlık personelleri tarafından vatandaşlara anlatıldı, broşürler dağıtıldı. Bağışta bulunmak isteyenlerin ise kaydı alındı.


Kaynak:Şemdinlihaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.