Şemdinli Belediye Başkanı Saklı, mazbatasını aldı!

Şemdinli Belediye Başkanı Saklı, mazbatasını aldı!

Şemdinli Belediye başkanı Tahir Saklı mazbatasını alarak görevine başladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

31 Mart Yerel seçimlerinde Hakkari'nin Şemdinli ilçe belediye başkanlığına seçilen Ak Partili Tahir Saklı bugün İlçe seçim Kuruluna giderek mazbatasını aldı. 

Ak Parti Şemdinli ilçe yöneticilerinin ve Şemdinli Belediye Meclis üyelerinin eşlik ettiği Saklı seçim kurul yetkilileri ile kısa bir görüşme gerçekleştirdikten sonra mazbatalarını aldılar. 

HDP'nin Şemdinli seçimlerine yaptığı itiraz nedeniyle mazbatasını 16 gün sonra alabilen Saklı ve Şemdinli Belediye Meclis üyeleri daha sonra belediye hizmet binasına geçtiler. 

Belediye personeli tarafından karşılanan Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı makamına geçerek görevine başladı. 

Belediye Başkanı Tahir Saklı, “31 Mart seçimleri öncesinde iki ay boyunca mahalle mahalle, ev ev gezdik. İnsanlarımızdan destek talep ettik. İnsanlarımızdan talep ettiklerimizi aldık, şimdi de insanlarımızın bizden talepleri var. Bizde bugünden itibaren bu talepleri yerine getireceğiz. Bizim sloganımız ‘Belediye İşi Gönül İşiydi. Gönül deyince, ayrım gayrım yapmadan bütün insanlara eşit davranma anlamına geliyor. Şemdinli, Türkiye’de farklı bir ilçe ve herkes birbirini tanıyor. Kimin oy verip vermediği önemli değil, biz herkese eşit bir şekilde devletimizin bize verdiği imkanlar dahilinde hizmet sunacağız” dedi.

1-20190416160658.jpg2-20190416160658.jpg3-797.jpg4-620.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.