Selahattin Demirtaş'ın anne ve babasının da içinde bulunduğu araç kaza yaptı

Selahattin Demirtaş'ın anne ve babasının da içinde bulunduğu araç kaza yaptı

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın annesi Sadiye Demirtaş, babası Tahir Demirtaş ile iki kayınbiraderi ve eniştesinin de içinde bulunduğu araç Çorlu yakınlarında trafik kazası yaptı.

Selahattin Demirtaş’ın kardeşi Aygül Demirtaş şu açıklamayı yaptı: “Anne ve babam, görüş için Edirne Cezaevi’ne giderken Çorlu-Edirne yolunda trafik kazası geçirdi. Hastaneye kaldırıldılar. Sağlık durumları iyi. Müşahade altında tutuluyorlar.”

Kaza yapan aracın içinde Tahir ve Sadiye Demirtaş’ın yanı sıra Selahattin Demirtaş’ın kayınbiraderleri Mehmet ve Hüseyin akkaya ile eniştesi Fesih Türkmen de bulunuyordu. Yaralıların hepsinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. HDP Eş Genel Başkan Sezai Temelli ve Pervin Buldan’ın da yer aldığı partili heyet, Demirtaş ailesini ziyaret etmek için Çorlu’ya doğru hareket etti. 

Halkların Demokratik Partisi’nden (HDP) yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Önceki dönem Eş Genel Başkanımız Selahattin Demirtaş'ı ziyaret için Edirne cezaevine gitmek için yola çıkan ailesi trafik kazası geçirmiştir. Kazada yaralanan aile üyeleri hastaneye kaldırılmış ve durumları iyidir. Kazadan sonra Eş Genel Başkanlarımız Pervin Buldan ve Sezai Temelli, Çorlu’ya doğru yola çıkmıştır.”

1575626536124-44713.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.