Saymaz, Sözcü'den ayrıldı

Saymaz, Sözcü'den ayrıldı

Gazeteci İsmail Saymaz, 1 yıldır köşe yazarlığı yaptığı Sözcü'den ayrıldığını açıkladı. Sözcü çalışanları ve okurlarına teşekkür eden Saymaz, "Mesleğe kardeş bir mecrada devam edeceğim" dedi.

Gazeteci İsmail Saymaz, Sözcü'den ayrıldığını açıkladı. "Sözcü'ye veda" başlıklı bir köşe yazısı yazan Saymaz, gazete çalışanlarına ve okurlarına teşekkür etti. 

Yazısında, "Sözcü'de yaklaşık bir yıl önce başladığım köşe yazarlığı maceram bugün son buluyor" diyen Saymaz, "Mesleğime kardeş bir mecrada devam edeceğim" dedi. Köşesinin inançları, kimlikleri, dilleri ve tercihlerinden ötürü ayrımcılığa uğrayanların kürsüsü olduğunu söyleyen Saymaz, 1 yıllık süreçte gazetenin yazılarına müdahalede bulunmadığını belirtti.

Köşe yazısını sosyal medya hesabından da paylaşan Saymaz, "Bir yıldır köşe yazarı olarak çalıştığım Sözcü gazetesine bugün veda ediyorum. Sözcü çalışanlarına ve okurlarına selam olsun" ifadelerini kullandı. Saymaz, çalışacağı yeni kurumun adını ise açıklamadı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.