Sarı: Yüksekovalılara projelerimizi anlatıyoruz

Sarı: Yüksekovalılara projelerimizi anlatıyoruz

HDP Yüksekova Belediye Eş Başkan adayı İrfan Sarı, seçim çalışmaları ile ilgili konuştu. Seçim bürolarına yapılan ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini aktaran Sarı, “Herkesin önerilerini ve değerlendirmelerini alıyoruz” dedi.

31 Martta yapılacak yerel seçimlerde aday gösteren siyasi partiler, seçim çalışmalarını sürdürüyor.Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) Yüksekova seçim bürosunu ziyaret eden vatandaşlara seçim süreci ile ilgili bilgiler aktaran HDP Yüksekova Belediye Eş Başkan adayı İrfan Sarı, seçim çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı.

Yüksekovalılarla yaptığı görüşmede onlara ellerindeki projeler hakkında bilgi verdiğini belirten Sarı, herkesin önerisini ve değerlendirmesini aldıklarını söyledi.

Seçim çalışmalarını komisyonlar halinde gece gündüz sürdürdüklerini ifade eden Sarı, “Halkımız ile birlikte olmaya çalışıyoruz. Günübirlik komisyonlarımızı işletiyoruz. Bu komisyonlarımız halkımız ile bir araya geliyor. Bizler de kritik noktalara, ak sakallılara, ailelere gidiyoruz ve onların hal hatırını soruyoruz. Onlardan oy istemiyoruz, ilçemizde belediyeciliğin nasıl yapılacağına yönelik bizim elimizdeki projelerin varlığından, ilçenin dertlerinden bahsediyoruz. Sonuçlarının ne olacağını anlatıyoruz. Eldeki projelerle Yüksekova’ya nasıl katkı sağlayacağımızı ve Yüksekova’yı nasıl kalkındıracağımızı, iş, istihdamdan mevkisine neler yapabileceğimizi anlatıyoruz. İnsanlarla iyi ilişkiler kurup hoş sohbetler gerçekleştiriyoruz. Tüm Bu anlamda büyüklerimizin duasını alıyoruz, gençlerle bütünleşiyoruz, gençlerle kucaklaşıyoruz, çocuklarımızı öpüyoruz. Bu seviyede de yeni bir seçim anlayışı geliştirme, sevgi temelinde bir seçim sonucu almayı amaçlıyoruz. Gündüz yaptığımız iş yeri ziyaretlerinin ardından, akşam saatlerinde halkımızı rahatsız etmeyecek saatlerde ziyaret edip, onların çayını içiyoruz. Onlarla seçim ile ilgili değerlendirmeler yapıyoruz. Onların önerilerini alıyoruz.” dedi.

1-20190228163806.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.