Şanlıurfada acı haber: 4 kişi hayatını kaybetti

Şanlıurfada acı haber: 4 kişi hayatını kaybetti

17 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün kullandığı araç şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü dahil 4 çocuk öldü.

Gaziantep İslahiye'den Şanlıurfa Siverek'teki yakınlarına gitmek isteyen ve ehliyeti olmayan 17 yaşındaki Ümit Safi idaresindeki otomobil, Çatak Mahallesi yakınlarında sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu takla atarak şarampole devrildi. Dün akşam üzeri meydana gelen kazada sürücü Ümit Safi ile araçtaki kardeşleri Abdusselam Safi (14), Muhammed Safi (4) ve kuzenleri Eyyüp Ensar Çetiz (9) yaralandı.

SİVEREK'TE TOPRAĞA VERİLDİLER

Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Muhammed Safi, dün akşam hayatını kaybetti. Bu sabah da Abdusselam Safi, Ümit Safi, Eyyüp Ensar Çetiz doktorların müdahalesine rağmen kurtarılmadı. 3 kardeş ile kuzenlerinin cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. (ŞANLIURFA-DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.