Sanatçı Yiğit Okan Hakkari'de konser verdi

Sanatçı Yiğit Okan Hakkari'de konser verdi

İstanbul’da İç Mimar Burcu Özer öncülüğünde başlatılan "Bir Sosyal Sorumluluk" projesi kapsamında Hakkâri’ye gelen sanatçı Yiğit Okan, bir konser verdi.

Atatürk Kültür Merkezinde verilen konseri Vali İdris Akbıyık, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, İç Mimar Burcu Özer, kurum müdürleri, öğretmen, öğrenci ve çok sayıda vatandaş izledi.
 
Konser öncesi bir konuşma yapan Vali İdris Akbıyık, "Şahin Özer Bey’in değerli kızları Burcu Hanıma çok teşekkür ediyorum. Şahin Bey Türk sanatına, Türk müziğine çok önemli katkılar yaptı. Benim de hemşehrim, ağabeyim, sevdiğim bir arkadaşım dostum. Hakkâri’de Burcu Hanımefendi’yi görmek bizleri mutlu etti. Buradaki çocuklarımızı düşünerek onlara getirdiği hediyelerle eğitim projelerimize verdiği destekle bizleri ayrıca mutlu etti. Bugün bir okulumuzda yarında başka bir okulumuzda öğrencilerimize İstanbul’dan hayırseverlerimizin sağlamış olduğu çeşitli destekleri olacak. Yine Siirt İlinde aynı faaliyeti yaptı. Biz Hakkârililerin her şekilde eğitimde, sosyal, kültürel, sportif her alanda en modern en iyi şekilde olmalarını, gençlerimizin de çağın gerekleriyle yetişmelerini arzu ediyoruz. Her toplantıda her konuşmamızda birinci meselemiz eğitim diyoruz, kitap diyoruz, çocuklarımız diyoruz. Bugün de çocuklarımızın mutluluğu için eğlencesi için buradayız. Burcu Hanıma ve sanatçı Yiğit Ookan Bey’e tekrar teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
 
Burcu Özer ise "İstanbul’dan gönüllü arkadaşlarımızla birlikte Hakkâri’ye gelerek öğrencilerimize destek olmak istedik. Hayırseverlerin desteği ile öğrencilerimize giyim ve kırtasiye malzemelerinden oluşan hediyeler getirdik. İstanbul’dan ve başka illerden daha çok hayırseverin gelerek buradaki öğrencilere destek olmasını istiyoruz. 24 saat içerisinde öğrencilerimizin bütün ihtiyaçlarını tamamladık. Bunun sonucunda gördük ki Türkiye'de el birliğiyle 24 saatte ulaşamayacağımız hiçbir İlimiz, ilçemiz kalmayabilir. İnsanlara bunun farkındalığını yaratmak istiyoruz. Çocuklarla başlayalım ülkemizi güzelleştirmeye, iyileştirmeye.  Onların gözlerinin içine baktığımızdaki sevgi sıcaklık bizim maneviyatımızı besliyor. Bizler de onların gönüllerinde ısınıyoruz."diye konuştu. 
 
Daha sonra konser veren sanatçı Yiğit Okan birbirinden güzel şarkılar seslendirdi. Zaman zaman şarkılara eşlik eden vatandaşlar, keyifli anlar yaşadı

1-944.jpg2-857.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.