Sanatçı Öngel'den Hakkari'deki asker ve Polise moral ziyareti

Sanatçı Öngel'den Hakkari'deki asker ve Polise moral ziyareti

Sanatçı Ahmet Öngel Hakkari sınırında görev yapan asker ve polislere moral ziyaretinde bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Ülkü Ocakları Genel Merkez Ses Sanatçısı Ahmet Öngel Hakkari sınırında görevli Polis ve askerlere moral vermek amacıyla Hakkari'ye geldi. Sanatçı Ahmet Öngel Şemdinli sınırında görev yapan asker ve polislere maske ve mesafe kurallarına uygun şekilde Türkü söyledi.

Amaçlarının sınırda görev yapan Polis ve Mehmetçiğin moral ve motivasyonuna katkıda bulunmak olduğunu dile getiren Ses Sanatçısı Ahmet Öngel, bu kapsamda bölgeyi ziyarete geldiklerini söyledi.

Öngel, ''Hakkari bölgemize ve ilçelerimize ziyaret amacımız bizlerin güvenliğini sağlayan can damarımız asker ve polis teşkilatlarımıza bir nebze olsun moral olma anlamında ziyaretlerde bulunduk. Hasbihal olduk dertlendik çaylarını içtik üst bölgeleri ziyaret ettik, Hakkari’yi iklimini halkını yakından tanıma fırsatı bulduk ve öyle güzel huzur ortamı vardı ki devlet ile, milletimiz iç içe refah ve hizmet Ortamında birbirine kenetlenmiş corona illeti ile en güzel mücadeleyi  vermiş vaka sayılarının en düşük görüldüğünü ıspatlamıştır. Başta sayın Hakkari valimize İl emniyet müdürümüze jandarma komutanımıza Şemdinli kaymakamımıza belediye başkanımıza ilçe emniyet müdürümüze ilçe jandarma komutanımıza sonsuz Şükranlarımı sunuyorum'' dedi.

 Daha sonra, Ülkü Ocakları Genel Merkez Ses Sanatçısı Ahmet Öngel, TGRT Belgesel TGRT EU Yurt Vizyon Program sunucusu ve koordinatörü Kevser Yılmaz, Hakkari valisi ve Belediye Başkan vekili İdris Akbıyık ve İl emniyet müdürü Atanur Aydın'ı makamında ziyaret etti.

 

e1f61153-8a75-47a9-abaf-cf512ed00d98.jpgacfa6876-64a9-40db-a121-ad5b841a867d.jpgc7d10693-aca6-499b-82f8-4a73fe701a8b.jpg76cc6ed5-56b6-47a6-b4d0-5fdab9ae0548.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.