Salavat Mete Pınar kimdir?

Salavat Mete Pınar kimdir?

Hakkari il emniyet Müdürü Atanur Aydın Van'a atandı. Hakkari'nin yeni il emniyet müdürü ise Salavat Mete Pınar oldu.

YENİ İL EMNİYET MÜDÜRÜ SALAVAT METE PINAR KİMDİR?

1970 Eskişehir doğumlu olup; 1992 yılında Polis Akademisinden Komiser Yardımcısı olarak mezun oldu.  Sırasıyla, Bursa, Diyarbakır, Adıyaman, Balıkesir, Karabük Emniyet Müdürlüklerinin çeşitli birimlerinde değişik rütbelerde çalıştıktan sonra, Emniyet Genel Müdürlüğü Eğitim Daire Başkanlığı ve Asayiş Daire Başkanlığında Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı.

2015  yılı Temmuz ayında 1.Sınıf Emniyet  Müdürlüğüne terfi  ederek  Özel Güvenlik  Denetleme  Başkanlığı  emrine  Polis  Başmüfettişi olarak atandı. 11.12.2015-28.02.2017 tarihleri arasında Bayburt Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü olarak görev yaptı.

Bakanlık Makamının 28.02.2017 tarihli onayları ile Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü, 20.08.2017 tarihli onayları ile de Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı emrine Polis Başmüfettişi olarak atandı.

Bakanlık Makamının 26.10.2019 tarihli onayları ile Elmadağ Şehit Mustafa Büyükpoyraz Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü olarak atanan Salavat Mete PINAR, orta derecede İngilizce bilmekte olup; evli ve üç çocuk babasıdır.

mete.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum