“Sagopa Kajmer” konseri ZeZe Big House’de 

“Sagopa Kajmer” konseri ZeZe Big House’de 

Hakkari’nin ilk ve tek turistik mekanı olan Zeze Big House bugün rap sanatçısı “Sagopa Kajmer” konseri ile sezona merhaba diyecek.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Çevre Yolu üzeri Rüya Plazanın 6. katında hizmet veren ve kentin tek turistik mekan olarak adından sıkça söz ettiren "Zeze Big House" müşterilerine özel bu defa rap sanatçısı “Sagopa Kajmer” ile konser vermeye hazırlanıyor. 

Genç girişimci Hakan Karaman’a ait ZeZe Big House, deneyimli personelleri, özel dekorasyonu, özel ve zengin yemek menüleri, her kesime hitap eden sıcak ve soğuk içecekleri ile sezona merhaba dedi. 

Dodan, Cevdet Bağca, Ezginin Günlüğü, Cem Adrian, Hüsnü Arıkan, Pinhani Sinan Kaynakçı, Akın Eldes’den sonra birçok başarılı şarkıya imza atan rap sanatçısı “Sagopa Kajmeri” Hakkari halkıyla buluşturacak olan “Zeze Big House” bu akşam saat 20;00 ‘da dev bir organizasyonla konser vermeye hazırlanıyor. 

Konserin biletleri sınırlı sayıda olup, biletleri “ZeZe Big House”de temin edebilirsiniz. 

İLETİŞİM; 0544 550 9293 – 0506 554 4853

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.