Sağlık Kooperatifinde indirim var!

Sağlık Kooperatifinde indirim var!

Hakkari’nin en taze en sağlıklı ve en güvenli alışverişin adresi S.S Sağlık Tüketim Kooperatifi ‘Bir gün değil 365 gün’ sloganı indirim kampanyası başlattı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Her ay farklı bir kampanyası başlatan S.S Sağlık Tüketim Kooperatifi bu ay ‘Aradığınız fırsatlar bu tarafta’ diyerek ‘1 gün değil 365 gün indirim’ sloganı ile muhteşem bir indirim kampanyası başlattı.   

14 -23 Şubat 2020 tarihleri arasında onlarca markada yüzlerce ürün çeşidinin dahil edildiği kampanyada indirimli ürünler stoklarla sınırlıdır.

Gıda, kahvaltılık çeşitleri,  temizlik ve kişisel bakım ürünlerini kapsayan kampanya ile hiç kimsede olmayan fiyatlara en mükemmelini  Sağlık Tüketim Kooperatifinde bulabilirsiniz.

S.S Sağlık Tüketim Kooperatifi olarak kaliteli ürün, bol çeşit, cebinize uygun fiyatlar, güler yüzlü personeli ile Hakkari Devlet Hastanesi kavşağındaki adresinde sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz!

Adres: Hakkari Devlet Hastanesi Kavşağı

2-20200213123438.jpg1-20200213123438.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.