Sağlık Bakanı Koca'dan normalleşme mesajı

Sağlık Bakanı Koca'dan normalleşme mesajı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "kısıtlamaların kademeli olarak kalkacağı günlere ulaşıyoruz" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bayram kutlaması için yayınladığı videoda, "Büyük bölümünü evlerimizde geçirdiğimiz bir ayın sonunda kısıtlamaların kademeli olarak kalkacağı günlere ulaşıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sevdiklerimizle candan ama mesafeli, el öpmeden idrak edeceğimiz üçüncü bayram. Büyük bölümünü evlerimizde geçirdiğimiz bir ayın sonunda kısıtlamaların kademeli olarak kalkacağı günlere ulaşıyoruz. Doyasıya kucaklaşacağımız bayramların hasretiyle Bayramınızı tebrik ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.