Sağlık AVM'de Ucuzdan da öte indirim!

Sağlık AVM'de Ucuzdan da öte indirim!

Hakkari’nin en taze en sağlıklı ve en güvenli alışverişin adresi S.S Sağlık Tüketim Kooperatifinde Eylül indirimi başladı. Sağlık AVM’nin ‘Ucuzdan da öte bizde böyle’ indirim fırsatından yetişen yararlanıyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Alışveriş yaparak kazanmak ister misiniz? Sen de Sağlık Markete gel uygun fiyatlarla alışveriş yap ‘İndirim Ucuzdan da öte bizde böyle’ sloganı ile başlatılan kampanya başladı.

Kaliteli Ürün, Uygun Fiyat, Güler Yüz, Kazançlı Alışverişin adresi Sağlık AVM’nin 15 -20 Eylül tarihleri arasında! Bu fırsatı kaçırma.

Kampanyada her türlü gıda ürünün yanı sıra temizlik ve kişisel bakım ürünleri ile yüzlerce üründe hiç kimsede olmayan fiyatlara en mükemmelini bulabilirsiniz.

Adres: Hakkari Devlet Hastanesi Kavşağı

1-002.jpg1-002.jpg2-003.jpg3-003.jpg4-003.jpg

5-002.jpg6-002.jpg7-003.jpg8-001.jpg

9-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.