Saadet Partisi: Gündemimizde ittifak yok

Saadet Partisi: Gündemimizde ittifak yok

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AK Partili Mustafa Şentop ile görüştü. Gündemdeki konuları değerlendirdiklerini söyleyen Karamollaoğlu, "İttifak kelimesi geçti de, seçim zamanı olmadığı için ben dedim ki 'Şu an ittifak bizim gündemi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile görüştü.

Hürriyet gazetesinin haberine göre, Saadet Partisi Genel Merkezi’nde gerçekleşen görüşmenin ardından Mustafa Şentop açıklama yapmadı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Her konuya da girdik. İttifak kelimesi geçti de, seçim zamanı olmadığı için ben dedim ki ‘Şu an ittifak bizim gündemimizde yok.’ Size söylediklerimi aynen ona söyledim, ağırlıklı olarak Türkiye’nin genel meseleleri ile ilgili görüşlerimizi aktardık kendisine. Bizim görüşme yapmayacağımız bir parti olmaz, herkesle görüşürüz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.