'Rockçı imam' belediye başkan adayı oldu

'Rockçı imam' belediye başkan adayı oldu

Ahmet Muhsin Tüzer, Kaş Belediyesi'ne bağımsız başkan adayı oldu. Tüzer, 'Ülkemizin geleceği ve istikbalimizin umudu olan gençler...! Birlikte başaracağız' mesajıyla adaylığını duyurdu.

Rockçı imam" olarak bilinen Ahmet Muhsin Tüzer, Antalya'nın Kaş ilçesinde belediyesi başkanlığı için bağımsız aday oldu.

Facebook üzerinden adaylığını açıklayan Tüzer, “Ülkemizin geleceği ve istikbalimizin umudu olan gençler…! Birlikte başaracağız” dedi.

Ahmet Muhsin Tüzer, geçen yıl imamalık görevinden ihraç edilmişti. Kaş'ta bulunan Pınarbaşı Camii’nde imamlık yaparken, arkadaşıyla "FiRock" adlı müzik grubunu kuran ve "Rockçı imam" olarak tanınan Ahmet Muhsin Tüzer, bir Rock grubu ile sahne aldığının medyaya yansımasının ardından geçen Ekim ayında ihraç edildi. Tüzer hakkında, "izinsiz ve paralı konser vermek", "raporlu ya da izinli olmamasına rağmen eşinin memleketi Romanya’dan iki gün geç dönmek" nedeniyle Temmuz ayında da soruşturma açılmıştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.