Rize Çayeli'nde sel felaketi

Rize Çayeli'nde sel felaketi

Etkili olan sağanak yağmur Rize'nin Çayeli ilçesinde sele neden oldu.

Sabahtan saatlerinden bu yana etkisini sürdüren sağanak yağış Artvin, Yusufeli'nden sonra bu kez Rize'nin Çayeli ilçesinde de sele neden oldu. Çayeli ilçesinde yer alan, turistlerin de ziyaret ettiği Ağaran Şelalesi, bölgede etkili olan sağanak sonrası taştı. Ağaran’ın yanı sıra Çayeli ilçesinde debisi yükselen Şairler Deresi de taştı. Taşmanın etkisiyle dere üzerindeki köprü ulaşıma kapatıldı.

Taşkınlar nedeniyle çok sayıda araç sel sularına kapılırken, ilçe merkezinde bulunan Eski Pazar Mahallesi'ndeki apartmanların giriş katlarını su bastı. Binaların alt katlarında yaşayan vatandaşlar, üst katlardaki komşularının yanına sığındı. Taşkınlar sonrası çok sayıda yurttaş evleri ve araçlarında mahsur kaldı.

Şiddetli yağışın devam ettiği ilçede, belediye ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.