Resmi Gazete de yayımlandı! Seçime 10 Parti katılacak

Resmi Gazete de yayımlandı! Seçime 10 Parti katılacak

YSK'nın anayasa değişikliği referandumunun 16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacağına ilişkin oy birliğiyle aldığı karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karara göre, Hakkari, Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Kars, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Muş, Ordu, Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Bayburt, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır ve Kilis'te oy verme işlemi 07.00-16.00 saatleri arasında yapılacak. Diğer illerde ise oy verme işlemi 08.00-17.00 arasında gerçekleştirilecek.

10 PARTİ SEÇİME GİDEBİLECEK

 Adalet ve Kalkınma Partisi, Anavatan Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi, Büyük Birlik Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Halkların Demokratik Partisi, Hür Dava Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Saadet Partisi ve Vatan Partisi katılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.