Reşit Güneç Hakkari HDP’den aday adayı

Reşit Güneç Hakkari HDP’den aday adayı

DTP ve DBP listesinden iki dönem Yüksekova Belediye Meclis üyeliği ve DBP Yüksekova ilçe başkanlığı görevinde bulunan Reşit Güneç HDP Hakkari Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

2009 yerel seçimlerine Demokratik Toplum Partisi (DTP) ve 2014 yerel seçimlerinden Demokratik Bölgeler Partisi listelerinden Yüksekova Belediye Meclisi üyeliğine seçilen ve 2016’da DBP Yüksekova ilçe başkanlığı görevinde bulunan Reşit Güneç, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan erken genel seçimler için Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı. 

Reşit Güneç kimdir? 

1973 yılında Yüksekova doğumlu olan Reşit Güneç, ilk orta öğrenimini Yüksekova’da lise eğitimini ise Hakkari Endüstri lisesinde tamamladı. İşletme Fakültesi mezunu olan Güneç evli ve 3 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.