Rektör Pakiş'e ziyaretler devam ediyor!

Rektör Pakiş'e ziyaretler devam ediyor!

Hakkâri İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Vali Yardımcısı Mustafa Duruk ile Hakkari Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Vahap Şimşek Rektör Pakiş'i ziyaret ettiler.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkâri İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Vali Yardımcısı Mustafa Duruk ile Hakkari Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Vahap Şimşek, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş'i makamında ziyaret ettiler.

Duruk ve Şimşek, Rektörü Pakiş ile birlikte Hakkari Üniversitesi rektörlüğü ve hizmet binasını gezerek, Rektör Pakiş ve Üniversitenin Yapı İşleri Daire Başkanı Yılmaz Demir'den bilgi aldılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörü Pakiş, Vali Yardımcısı Mustafa Duruk ile Hakkâri Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Vahap Şimşek'e ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.  

1-994.jpg2-904.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum