Rektör Pakiş Akademisyenlerle Bir Araya Geldi

Rektör Pakiş Akademisyenlerle Bir Araya Geldi

Hakkari üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Çölemerik Meslek Yüksekokulu konferans salonunda akademisyenlerle bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Çölemerik Meslek Yüksekokulu konferans salonunda yapılan Toplantıda Rektör, Öğretim Elemanları ile fikir alış verişinde bulundular. Hakkari üniversitesinin  kampüs inşaatının tamamlanması, sosyal tesislerin aktif hale getirilmesi, öğrencilerin sorunlarının giderilerek daha verimli ortamlarda çalışmaları sağlanması, akademik yapının güçlendirilmesi ve daha güçlü bir üniversitenin temellerinin atılması gibi konular toplantının ana maddelerini oluşturdu.Toplantı, Soru-cevap şeklinde son buldu.

6725490.jpg7751933.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.