Ramazanın ayrıcalığını Between Cafe’de yaşayın

Ramazanın ayrıcalığını Between Cafe’de yaşayın

Bir süredir Hakkari’de faaliyette olan Between Cafe ramazanda hizmet vermeye devam ediyor. Gündüzleri açık olan mekan İftar menüsü ve canlı müzik ile ramazan gecelerine ayrı bir renk katıyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

2018 yılında eski Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak ve protokol üyelerinin katımı ile Çevre yolunda hizmete açılan kentin en modern mekanlarından biri olan Between Cafe  Ramazan Ayında hizmet vermeye devam ediyor. 

Gündüz vaktinizi en güzel şekilde geçirebileceğiniz Between Cafe ‘İftarımı nerde açayım’ derdine son veriyor 

Genç girişimci Yaşar Yorulmaz’ın açtığı Between Cafe, güler yüzlü personeli, uygun fiyatları ve her geçen gün yükselen kalitesiyle ramazan gecelerini rahat ve konforlu bir mekânda iftarını açmak isteyenler için güzel bir iftar menüsü sunuyor.

Zengin menüsü ve hizmet kalitesiyle misafirlerinin memnuniyetini üst düzeyde tutan Between Cafe ramazana özel canlı müzik programı ile misafirlerini ağırlamaya hazır. 

Between Cafe’de Meyve Tabağı, Çerez Tabağı ve Parkorn Çay ikramları var. 

Between Cafe’de yerinizi ayırmak istiyorsanız elinizi çabuk tutun! 

ADRES: Çevre Yolu “Between Cafe” Hakkari

İLETİŞİM: 0542 211 2430 - 0 542 220 22 21

1-20190513151712.jpg2-20190513151712.jpg3-849.jpg4-651.jpg

5-451.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.