Rafting şampiyonları Vali Toprak'ı ziyaret etti

Rafting şampiyonları Vali Toprak'ı ziyaret etti

Vali Cüneyit Orhan Toprak, Uluslararası Türkiye Rafting Şampiyonasında dereceye giren Hakkâri Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği sporcularını makamında kabul etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

12 ülkenin katılımıyla 04-08 Nisan 2018 tarihleri arasından Muğla İlinin Dalaman İlçesinde yapılan Uluslararası Türkiye Rafting Şampiyonasına katılarak bölge birincisi olan ve cesaret ödülüne layık görülen Hakkâri Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği sporcuları dernek başkanları Hacı Tansu ile birlikte Vali Cüneyit Orhan Toprak’a ziyarette bulundu.
 
Vali Toprak, rafting şampiyonasında dereceye giren ve cesaret ödülüne layık görülen sporcuları kutlayarak başarılarının devamını diledi. 
 
Ziyarette Hakkâri Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Hacı Tansu, Vali Toprak’a kendi çektiği Hakkâri Sümbül Dağı fotoğrafını takdim etti.

o-027.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum