Quenns Park Resort Odaları Ve Diğer Olanakları

Quenns Park Resort Odaları Ve Diğer Olanakları

Hem odaları arasındaki zengin seçenekler, hem misafirlerine özel manzaraları ile queens park resort dört mevsim boyunca yerli ve yabancı misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Hem odaları arasındaki zengin seçenekler, hem misafirlerine özel manzaraları ile queens park resort dört mevsim boyunca yerli ve yabancı misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Kurulduğu ilk günden bu yana binlerce insanı en kaliteli şekilde ağırlayan bu otelde çocuklara ve yetişkinlere özel animasyon eğlenceleri de düzenleniyor.

Queens Park Resort'da Standart Odalar

Ekonomik açıdan çok daha uygun olan standart odalar queens park resort kapsamında bireylere ve ailelere sunuluyor. Bu odaları öncesinde görsellere bakarak incelemek ve buna göre tutmak da mümkün. Standart odaların her birinde kişilerin tatil boyunca ihtiyaç duyacağı tüm gereksinimler göz önünde bulundurulmakta ve buna göre bir düzenleme getirilmektedir. Aynı zamanda her daim havadar ve ışık alan odalar ile birlikte gündüz ve geceler balkon manzaralarının tadını çıkarmak da ek ayrıcalıklar arasında yer alıyor. Standart odalar 20 metre kare alanlara sahiptir. Duman dedektörü vasıtası ile birlikte güvenli konaklamalar vaat eden bu odalara elektronik kart sistemi ile birlikte giriş yapılıyor.

Queens Park Resort'da Club Aile Odaları

Aileler için de son derece uygun bir tatil ortamı oluşturan Queens Park 31 metre kare büyüklüğündeki aile odaları ile de bekleneni veriyor. Dört kişilik aileler dahi bir çift kişilik yatak ve iki ayrı ayrı tek kişilik yatak ile birlikte konaklamalarını geniş bir odada yapma avantajına sahip oluyor. Bu odalar club aile odası ismi ile kataloglarda yer alırken odanın içerisinden çekilmiş fotoğraflar tatilcileri nasıl odaların beklediğine dair önemli ipuçları da veriyor. Uydu TV hizmeti ile birlikte hem yerli hem de yabancı kanalları izlemek mümkün. Sürekli olarak aktif olan hizmet kolu ile birlikte tek tuş ile oda servisine bağlanmak ve acil ihtiyaçları karşılamak da ek seçenekler arasında sunuluyor.

Queens Park Resort'da Diğer Aile Odaları

Queens Park Resort misafirleri için bir başka aile odası da 30 metre karelik alanı ile birlikte uygun fiyatlarla tutulabilir. Yataklar arasındaki banyonun paravan olması konaklamanın kalitesini otomatik olarak arttırmaktadır. Müziksiz yapamayanlar için televizyon ünitesinden yapılan canlı müzik yayını yoktur. Bu odalarda temel ihtiyaçları karşılayan buklet banyo malzemeleri ve saç kurutma makineleri de bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.