Putin ve Trump'ın ilk görüşmesi yarın

Putin ve Trump'ın ilk görüşmesi yarın

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve ABD Başkanı Donald Trump'ın yarın bir telefon görüşmesi gerçekleştirmesinin planlandığını doğruladı.

Peskov: Putin ve Trump'ın ilk telefon görüşmesi için tarih belirlenmesini bekliyoruz
Peskov, CNN'in, Putin ve Trump'ın yarın bir telefon görüşmesi yapmasının planladığı yönündeki haberinin doğru olup olmadığı sorusuna "Evet, doğru" yanıtını verdi.

Telefon görüşmesi, yapılması hâlinde Trump'ın göreve başlaması ardından iki lider arasında gerçekleşen ilk temas olacak.

Daha önce de Trump, Fox News'e verdiği röportajda, yakın zamanda Putin'le telefonda görüşebileceğini söylemişti: "Seçimleri kazandığımda (Putin) beni aradı. Bunun ardından bir daha konuşmadık. Yakında konuşacağımızı düşünüyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.