PTT'nin 'patates soğan' açıklaması: Ailemizi derinden üzmekte

PTT'nin 'patates soğan' açıklaması: Ailemizi derinden üzmekte

Ücretsiz dağıtılan patates ve soğanları PTT çalışanlarının zorla taşıdığına dair haberler üzerine PTT, "Haberler gerçeği yansıtmamakta ve PTT ailemizi deriniden üzmektedir" diye açıklama yaptı.

Üreticinin elinde kalan patates ve soğanların ücretsiz dağıtılması PTT aracılığıyla yapılırken, "Çalışanlar sırtlarına 10’ar kiloluk çuvallar almaya ve taşımaya zorlanıyor” iddiası üzerine PTT açıklama yaptı. 

"Basında yer alan “PTT çalışanlarının patates ve soğan taşımaya zorlandığı” yönündeki haberler gerçeği yansıtmamakta ve PTT Ailemizi derinden üzmektedir" diye başlayan açıklamada şöyle denildi:

"Faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda tecrübemiz ve kalite anlayışımız ile hizmetlerimizi sürdürürken gerek özel gerekse kamu sektörü ile birçok iş birliği yapmaktayız.

 

Görev tanımımız içerisinde yer alan ve her hizmetimizde olduğu gibi büyük bir özveri ile yürüttüğümüz kargo taşımacılığı ve lojistik hizmetlerimiz kapsamında, birçok kamu ve özel sektör kuruluşuyla daha önceden başlayan ve sürekli geliştirilen iş birliklerimiz devam etmektedir.

Bugüne kadar birçok kurum, kuruluş ve belediyeler ile yaptığımız iş birlikleri çerçevesinde, ihtiyaç sahiplerine sosyal yardım kapsamında ulaştırılması gereken ve haberlere konu olan ürünlerin dışında çok fazla çeşide sahip tüketim ürünü alıcılarına güvenle teslim edilmiştir.

181 yıldır sürdürdüğümüz hizmetlerimizi ve görev alanlarımızdaki doğal sorumluluklarımızı titizlikle yerine getirmenin gururu içerisindeyiz. Bundan sonra da çalışmalarımızı aynı özen ve başarı ile devam ettireceğimizi bildirmek isteriz.

 

 Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

CHP'Lİ ANTMEN: BU AÇIKÇA ZULÜMDÜR

Patates ve soğanların dağıtılması için PTT şubelerinin ve orada çalışanların kullanılmaya başladığını belirten CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, “Pandeminin yükünü çeken kesimlerin başında olan PTT çalışanlarının hali hazırdaki yükleri yetmezmiş gibi bir de sırtlarına patates soğan çuvalları konuluyor. Bu yapılan açıkça zulümdür. PTT çalışanları sırtlarına 10’ar kiloluk çuvallar almaya ve taşımaya zorlanıyor” demişti. Antmen soru önergesi de vermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.