PTT'den Öykü Arin için posta pulu

PTT'den Öykü Arin için posta pulu

Antalya'da babasından nakledilen ilikle hayata tutunmaya çalışan 4 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı'ya PTT Antalya Başmüdürlüğü tarafından üzerinde fotoğrafı ve 'Öykü Arin'e umut ol' ibaresi bulunan posta pulu hediye edildi.

Tedavi gördüğü hastanenin steril odasından çıkarak servise alınan, zaman zaman da evine gönderilen Öykü Arin’i, evinde ziyaret eden PTT yetkilileri pul hediye etti.

Anne Eylem Şen Yazıcı, posta pullarına ait fotoğrafları sosyal medya hesabından “Öykü Arin ile kampanyaya destek olan kişi ve kurumlara kart atıyoruz. Kartların PTT’de kaybolduğunu duyurmuştum. Sorunu çözmek için Antalya PTT başmüdiresi Nurgül Atınöz bizi ziyaret etti. Öykü Arin için posta pulu yapmışlar” notuyla paylaştı.

Öykü Arin ile kampanyaya destek olan kişi ve kurumlara kart atıyoruz.Kartların PTT’de kaybolduğunu duyurmuştum. Sorunu çözmek için Antalya PTT Başmüdiresi Nurgül Altınöz bizi ziyaret etti.Öykü Arin için posta pulu yapmışlar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.