Poyraz ve HDP Uykusuz'un kapağında

Poyraz ve HDP Uykusuz'un kapağında

Haftalık mizah ve karikatür dergisi Uykusuz, Deniz Poyraz’ı katleden Onur Gencer’i ve HDP’nin kapatılmasına dönük iddianameyi hazırlayan yargıyı kapağına taşıdı.

Haftalık mizah ve karikatür dergisi Uykusuz, bu haftaki kapağına Halkaların Demokratik Partisi (HDP) İzmir İl binasına yapılan silahlı saldırı sonucu katledilen Deniz Poyraz’ı ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin’in  hazırladığı ve Anayasa Mahkemesi (AYM)  tarafından kabul edilen HDP’nin kapatılmasına yönelik iddianameyi kapağına taşıdı.

Uykusuz, kapağına HDP İzmir İl binasının balkonuna uzun namlulu silahla çıkmış Onur Gencer’in karikatürünün yanı sıra balkon altında elinde dava dosyası bulunan cübbeli birini (savcıyı) taşıyarak,  “Cübbeli: Kapatacağız içerde kimse kalmasın! Deniz Poyraz’ı katleden Onur Gencer: Kalmadı kimse… “ şeklinde diyaloga yer verdi.

Dergi, yarın bayilerde olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.