Polis, asker ve gazeteciler Hakkari için toplandı

Polis, asker ve gazeteciler Hakkari için toplandı

Hakkari Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz kentte çalışan basın mensuplarıyla bir toplantı düzenledi.

ZEKİ DARA / MEHMET ÖZKAN

Polisevinde düzenlenen ve yaklaşık 4 saat süren toplantıya  Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ile Hakkari’de çalışan basın mensupları katıldı.

Her ay rutin olarak düzenlenmesi beklenen toplantının gündemi Hakkari’nin sorunları ve sorunların çözümünde basın mensuplarının üstlenebileceği rol olarak belirlendi.

Basın mensuplarının, haber yaparken karşılaştıkları sıkıntıları dile getirdiği toplantıda, sahada çalışan gazetecilerin en büyük sorunlarının kaynak sorunu olduğu vurgulanarak, yetkililerin bu konuda kendilerine yardımcı olmalarını talep ettiler.

Hakkari’nin basında negatif haberler ile gündeme gelmemesi için gazetecilerin daha dikkatli olmasının kararlaştırıldığı toplantıda, söz alan gazeteciler ilin kalkınması ve güzel haberler ile gündeme gelmesi için ellerinden geleni yapacakları mesajını verdiler.

Oldukça samimi bir havada geçen toplantıda söz alan Emniyet Müdürü Dilberoğlu ve Tuğgeneral Korkmaz ise, gazetecilerin sorunlarını dinleyerek gereğinin yapılacağını ifade ettiler.

Müdür Dilberoğlu ve Tuğgeneral Korkmaz, gazetecilere yapacakları haberlerin Hakkari'nin menfaati çerçevesinde yapılmasını istediler.

gztc.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.