Pgent Kültür Cafede “Tavla Turnuvası” başlıyor

Pgent Kültür Cafede “Tavla Turnuvası” başlıyor

Hakkari’nin en sevilen ve en popüler mekanlarında biri olan “Pgent Kültür Cafe” bir kez daha tavla turnuvası başlatacağını duyurdu.

Hakkari’nin Çevre Yolu üzerinde bulunan Rüya Plaza'nın ikinci katında hizmet veren “Pgent Kültür Cafe” tavla severler için bir kez daha turnuva başlatacağını duyurdu. 

Turnuva da ödül olarak 1’inciye yarım altın, 2’inceye hediye çeki ve 3’üncü gelene de kitap verilecek. Başvurularda herhangi bir ücret alınmayacak. 

İşletme sahibi genç girişimci Vahit Akdağ, geçen yıl Ramazan ayında büyük katılımlı bir turnuva yaptıklarını anımsatarak, yoğun talep üzerine bir kez daha tavla turnuvası başlattıklarını söyledi. 
Akdağ,” Hakkari’nin En iyi tavlacıları sihirli parmaklar, keskin zekalar ve iddialı bilekleri bu turnuvada buluşturacağız. Turnuva öncesi ve sonrası kimseden ücret alınmayacak. Turnuvaya katılan yarışmacılar sadece yiyip içtikleri ücreti ödeyecek. Elimizde 40 tavlamız bulunuyor. Bu yüzden sınırlı sayıda başvuruları kabul edeceğiz.  Birinci gelen yarışmacımıza ödül olarak yarım altın verilecektir. Yarışmamız eleme usulü olup, 4 aşamalı kura çekimi ile gerçekleşecek. Şimdiden katılacak olan tüm tavla severlere bol şans diler, keyifli ve dost havasında geçecek saygın bir turnuva olmasını dileriz” dedi.

Sınırlı sayıda başvurunun yapılacağı tavla turnuvasının son başvuru tarihi 10 Ekim. Başvuru adresi; Başka Cafe ve Pgent Kültür Cafe. TLF;0543 502 2061

9192253e-7815-4049-aa9d-fe94cb6443be.jpgfa168ae4-8b2e-4194-bd21-78a762c6153d.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.