​People's Coffee'den bir açılış daha

​People's Coffee'den bir açılış daha

Geçtiğimiz yıl Erciş ve Mardin şubelerini açarak büyüme yolunda adım atmaya devam eden People's Coffee 7. Şubesini Şırnak'ın Uludere ilçesinde açtı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Geçtiğimiz yıl Erciş ve Mardin şubelerini açarak bölgenin önemli merkezlerine açılan People's Coffee bu yıl da Şırnak'ın Uludere ilçesinde 7. Şubesini açarak özellikle kimsenin kolay kolay girmeye cesaret etmediği noktalarda yatırım yapmaya devam ediyor. 

Uludere'li genç bir iş adamı olan Erkan Aydemir ile franchising yatırımı çerçevesinde yapımı tamamlanan şubenin resmi açılışı 30 Mayıs tarihinde yapıldı.

Açılışa İlçe kaymakamı M. Fatih Yakınoğlu, Emniyet Amiri Tayyar Arıkan, Eski Belediye Başkanı Gürgin Ürek, Cumhuriyet Savcısı M. Ali Karacadağ, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Naif Çalışkan'ın yani sıra ilçe muhtar, esnaf ve çok sayıda vatandaş katıldı.

People's Coffee   Türkiye Distribütörü Vefa Geylani'nin de hazır bulunduğu açılışa ilçe sakinleri büyük ilgi gösterdiler.

5-237.jpg

p1-004.jpg2-471.jpg3-387.jpg4-335.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.