Paşa okey ve Cafe salonu yenilendi

Paşa okey ve Cafe salonu yenilendi

Hakkari’de 3 yıl önce açılan ve 4 kişinin istihdam edildiği “Paşa okey ve Cafe salonu” yenilenen yüzüyle nezih bir ortamda keyifli zaman geçirmek isteyenlerin hizmetine girdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkarili girişimci İdris acar tarafından 2015 yılında Bulvar Caddesi Kaya Plaza Karşısındaki Oğuzkurt Apartmanın 3. Katında hizmete açılan “Paşa okey ve Cafe salonu” yeni sezona yenilenerek girdi. 

Konforlu bir ortamda arkadaşları ile keyifli bir şekilde zaman geçirmek isteyenlerin uğrak adresi olan “Paşa okey ve Cafe salonu” kahve çeşitleri, bütün tava çeşitleri, zengin mutfağı nargile çeşitleri ve maç keyfi ile hizmet verecek.

Duvarları, tavanı ve iç  dizaynı modern bir şekilde yapılan “Paşa okey ve Cafe salonu” rahat bir ortamda oyun oynayıp eğlenmek isteyenlerin vazgeçilmez adresi olmaya aday. 
4 kişiyi istihdam ettiklerini anlatan “Paşa okey ve Cafe salonu” işletmecisi İdris Acar, müşterilerini en iyi şekilde ağırlamak istediklerini belirterek, ‘Arkadaşlarıyla okey oynayarak keyiflenmek, nezih bir mekânda rahatça  zaman geçirmek isteyen vatandaşlarımıza hem dizaynıyla, dekorasyonuyla hem de hizmet kalitesiyle, müziğiyle güzel bir hizmet vermek istedik. Her türlü yiyecek ve içecek çeşidimiz ile sabah 09:00 gece 12:00 saatlerinde hizmet sunacağız. Şimdiden bizi tercih edecek olan müşterilerimize teşekkür ederiz” diye konuştu.

6ed0d603-d2d7-4026-bbdd-7297d82d4430.jpg

6fddda6e-fe5c-46fc-ba61-cb157cc49bcb.jpg

img_2654.jpgimg_2658.jpgimg_2660.jpgdsc_0486.jpgdsc_0492.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.