'Paris’te bile yok'

'Paris’te bile yok'

Binali Yıldırım, Sivas Gölova'da adının verildiği bulvar açılışında, "Şu anda açmakta olduğumuz bu bulvardan Paris'te bile yok" diye konuştu.

Ak Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Sivas'ın Gölova ilçesinde isminin verildiği bulvar ile eşi Semiha Yıldırım adına yaptırılan Gölova Öğretmen Semiha Yıldırım Semt Kütüphanesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Yıldırım, ilçe girişinde yer alan ve adının verildiği bulvarın açılışı için düzenlenen törende yaptığı konuşmada, emeği geçenlere teşekkür etti.

Yıldırım, isminin verildiği bulvar için "Bulvarın yapılmasında emeği geçenlerden Allah razı olsun. Şu anda açmakta olduğumuz bu bulvardan Paris'te bile yok" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.