Öztunç Ailesinin mutlu günü  VİDEO

Öztunç Ailesinin mutlu günü VİDEO

Hakkari eski milletvekili Fehmi Öztunç’un oğlu Mesut Öztunç Ankaralı Merve Bölük görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari eski milletvekili Fehmi Öztunç’un oğlu eski bakan Mehdi Eker’in danışmanı Dış ilişkiler Uzmanı Mesut Öztunç ile Ankaralı İngilizce öğretmeni Merve Bölük bir günü Ankara’da iki günü de Hakkari’de olmak üzere 3 gün 3 güce süren görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdiler.
20 Mayıs günü Ankara’da bir düğün salonunda düzenlenen ve Öztunç ile Bölük’ün yakınları ile çok sayıda davetlinin katıldığı düğün 8- 9 Temmuz tarihlerinde ise Sümbül Anadolu Lisesi bahçesinde yapıldı. 

Hakkâri’deki düğüne;  Vali Cüneyit Orhan Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz’ın yanı sıra kentteki sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti yöneticileri ile Öztunç’un Hakkari; Yüksekova; Şırnak ve çevre illerden yakınları katıldı. 

Vali Toprak, tebrik ettiği damada altın hediye ederken; iki gün süren ve yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı düğünde misafirlere Hakkari’nin yöresel yemekleri ikram edildi. 

 Damadın babası Hakkari eski milletvekili Fehmi Öztunç düğünle ilgili yaptığı açıklamada bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

foto-galeri-icon-010-1-001.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.