Özkan Ailesinin mutlu günü

Özkan Ailesinin mutlu günü

Hakkarili iş adamı Halife Özkan, kardeşi Ramazan Özkan ve Leyla Özkan için görkemli bir düğün töreni düzenledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’nin Mezran Mahallesinde bulunan Nergiz Düğün Solonun da düzenlenen düğün törenine Irak ve İran’dan kanaat önderleri, kentin kanaat önderleri, iş adamları ve kamu kurum amirleri ile binlerce davetli katıldı. 

Damat Ramazan Özkan ile Gelin Leyla Özkan için iki gün iki gece süren düğün töreni renkli görüntülere de sahne oldu. 

Sağdıçlığını iş adamı Halife Özkan’ın yaptığı düğün törenine katılan kadın ve erkekler giydikleri yöresel elbiselerle Kürtçe müzikler ve dengbêjlerin şarkıları eşliğinde doyasıya halay çekti. 

Kardeşinin sağdıçlığını yapan iş adamı Halife Özkan, Hakkari ve çevre illeri olmak üzere yurt dışından bu mutlu günümüzü paylaşmaya gelen herkese teşekkür ediyorum dedi. 

Özkan,”Bu düğünün anlamı şu idi herkesi içinde barındıran barışın, dostluk ve kardeşliğin düğünü idi. Yurt dışı başta olmak üzere Hakkari’nin il ve ilçelerinden ve il dışında gelen çok değerli misafirlerimiz ve bürokratlarımız oldu. Buradaki atmosfer bizi çok duygulandırdı. Darısı tüm gençlerimizin başına diyor, tekrardan bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

2118101-009.jpg

foto-galeri-icin-tiklayiniz-010.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.