Özkan ailesinin mutlu günü

Özkan ailesinin mutlu günü

Hakkarili İş adamı Selam Özkan’ın oğlu Hazrettin Özkan Viyan Acar ile dünya evine girdi. Bakanından valisine işadamından kanaat önderlerine binlerce kişinin katıldığı düğün renkli görüntülere sahne oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER 

Pinyanişi Aşiretinin kanaat önderlerinden iş adamı Selam Özkan'ın oğlu Hazrettin Özkan ile Hakkarili Viyan Acar görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi.  

Hakkarili İşadamı Halife Özkan'ın sağdıçlığını yaptığı düğün Sümbül Mahallesi’nde bulunan şehir otogarında yapıldı.  

Düğüne Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyit Epçim, Hakkari’nin önde gelen kanaat önderleri, Özkan ailesinin; İstanbul, Şırnak, Van, Mersin, Çukurca, Yüksekova ile Hakkari merkez ve köylerinden gelen binlerce davetli katıldı. 

Oldukça kalabalık ve renkli görüntülere sahne olan, kadın ve ereklerin yöresel elbiseler giyerek renk cümbüşüne çevirdiği düğün iki gün iki gece sürdü. Düğünde Çukurca yöresine ait Kürtçe parçaların enstrümansız seslendirmeleri büyük ilgi gördü. 

Hakkarili iş adamı Selam Özkan mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan bütün davetlilere teşekkür etti.

Düğünün sağdıçlığını yapan İş Adamı Halife Özkan ise düğünlerine iştirak eden başta Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba ve Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak ile diğer davetlilere teşekkür etti. 

foto-galeri-icon-010-1-005.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.