Özkan ailesinden teşekkür mesajı

Özkan ailesinden teşekkür mesajı

Özkan ailesi, geçtiğimiz hafta yaşamını yitiren 40 yaşındaki Ziraat teknikeri Mustafa Özkan’ın taziyesi nedeniyle teşekkür mesajı yayınladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde teknik personel olarak çalışan 40 yaşındaki Mustafa Özkan tedavi gördüğü Van Bölge Araştırma Hastanesi’nde 17 Eylül Günü vefat etti. Özkan'ın Hakkari'deki taziyesi ise dün sona erdi. 

Özkan ailesi genç yaşta kaybettikleri Mustafa Özkan’ın taziyesine katılan, acılarını paylaşan ve taziye boyunca kendilerini yalnız herkese teşekkür etti.

Özkan ailesi taziye mesajında ; “Ailemizin değerli varlığı 40 yaşındaki Mustafa Özkan’ı 17 Eylül günü kaybettik. Bu acı günümüzde bizimle beraber olan, cenaze törenine katılan, taziyemizde acımızı paylaşan, yurtiçi ve yurtdışından telefonla, mesajla baş sağlığı dileklerini sunan dost ve akrabalarımıza; vali yardımcılarımıza, siyasi parti temsilcilerine, çalıştığı kurum olan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkili ve çalışanlarına, mesai arkadaşlarına; Van, Hakkari illeri ile Başkale, Şemdinli ve Çukurca ilçelerimizden baş sağlığına katılan değerli halkımıza, Musfafa Özkan'ın arkadaşlarına, tüm dost ve akrabalarımıza; taziye süresince bizleri evlerinde konuk eden dostlarımıza, Teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız.”

 AİLE ADINA:BABASI H: MUSA ÖZKAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.