Özgökçe: Van'da üterim alanları açacağız!

Özgökçe: Van'da üterim alanları açacağız!

Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Bedia Özgökçe Ertan, belediye olarak üretim alanları açacaklarını söyledi.

Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları, merkez ilçe ve mahallerde halk toplantılarına devam ediyor. Edremit İlçesi’ne bağlı Selahattin Eyyübi  (Fırat) Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Bedia Özgökçe Ertan, çalışmalara dair görüş ve önerileri aldı.

Düzenlenen buluşmaya HDP Edremit İlçe Eşbaşkanı Barış Caniş, 31 Mart  eçimlerinde Eşbaşkan adayı olan Medeni Özer, VASKİ Genel Müdürü Şeref Demir, Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanı Cihan Gümüşlü ve belediye 
meclis üyeleri katıldı.

Eşbaşkan Özgökçe’nin özellikle kadınlar tarafından ilgiyle karşılandığı toplantıda, vatandaşlar sorun ve taleplerini dile getirdi. Sorun ve çözüm önerilerini dinleyen Eşbaşkan Özgökçe, alınan notlar çerçevesinde çözüm odaklı çalışmaların başlatılacağını söyledi.

Eşbaşkan Özgökçe, “Sizin sorun ve talepleriniz baş göz üstüne. Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen iş her ne ise biz bunu yapmaktan kaçınmayız. Borcumuz var diye hizmetten kaçınamayız. Bütün imkânsızlıklara rağmen, elimizdeki kıt imkânları kullanarak hizmet üreteceğiz. Çok kısa bir zamanda toparlanacağız. Bizim yapacağımız 
birçok iş var. Belediyeye gelir getiren işler yapmaya ihtiyacımız var. Halkımız üretim alanlarından koparılmış ama biz belediye olarak bu üretim alanlarını açabiliriz. Bazı model ve örneklerle bu işe başlayacağız. Biz belediye olarak bu şehir nasıl kalkınır, nasıl daha güzel olur diye o çabanın içerisindeyiz” dedi.

Toplantı aktarılan sorun ve önerilerin not alınmasıyla sona ererken, Eşbaşkan Özgökçe ve beraberindekiler ayakta alkışlandı.

3-938.jpg

1-20190717144146.jpg2-20190717144146.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.