Özel Matematik Evin'de kayıtlar başladı

Özel Matematik Evin'de kayıtlar başladı

2014 yılından beri Hakkari’de faaliyet gösteren ‘Matematik Evi’nde 2021 -2022 eğitim öğretim yılı kayıtları başladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkarili Matematik Öğretmeni Ahmet Boyar tarafından 2014 yılında Bulvar Caddesi üzerindeki Şimşekler Apartmanı’nın üçüncü katınca açılan ‘Matematik Evi evinizin rahatlığında özel birebir eğitim fırsatı sunmaya devam ediyor.

Sınav gurubunda; TYT, AYT, LGS, KPSS, DGS ve ALES sınavlarına girecek olan adaylar için ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine dönük özel matematik dersi veriliyor.

'Matematik Evin'de biri 5 öğrenci diğeri ise 10 öğrenci kapasiteli  2 ayrı derslik ve birebir özel matematik dersinin verildiği tek kişilik sınıfı mevcut.

Kurduğu ‘Matematik Evinin’ Hakkari’nin sınav sonuçlarındaki başarısızlığını yenmek için iyi bir fırsat olduğunu ifade eden Ahmet Boyar, velilere erken kayıt fırsatından yararlanma çağrısı yaptı.

2013-2014 Eğitim Öğretim yılandan beri Hakkari'nin eğitimine katkı sunduklarını belirten Boyar, "Alanında uzman öğretmen kadromuzla öğrencilere daha donanımlı bir eğitim veriyoruz. Özel Matematik Evinde bire bir eğitim fırsatı için kayıtlarımız başladı. İlkokul ,Ortaokul, Lise, Üniversiteye hazırlık, KPSS her düzeyde tecrübeli öğretmenlerimizle öğrencilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz.  Sizlerde bu fırsattan yararlanmak için erkenden yerinizi alınız. Kontenjanlarımız sınırlı sayıdadır" dedi. 

Adres: Bulvar Caddesi Şimşekler Apartmanı Kat:3 Hakkari

İletişim: 0542 228 15 89 - 0532 246 51 29

1-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.