Özel Hakkari Sağlık Lisesi’nden Duyuru

Özel Hakkari Sağlık Lisesi’nden Duyuru

2017-20118 eğitim öğretim yılı devletin öğrencilere yönelik vermiş olduğu eğitim desteği müracaatları başladı. Özel Hakkari Sağlık Koleji de devlet teşvikinden yararlanmak isteyen öğrenci ve velilerine başvuru çağrısı yaptı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

2017-20118 eğitim öğretim yılı devletin öğrencilere yönelik vermiş olduğu eğitim desteği müracaatları başladı. Özel Hakkari Sağlık Koleji de devlet teşvikinden yararlanmak isteyen  öğrenci ve velilerine başvuru çağrısı yaptı. 

Okul yönetiminden yapılan açıklamada  Özel okul Teşvik Başvurularının 10 Ağustos tarihinde başlayıp 6 eylül mesai saatinde sona ereceği belirtilerek teşvikten yararlanmak isteyen öğrencilerin başvuru yapmaları istendi. 

Sağlık bölümlerinin sağlamış olduğu avantajlardan yararlanmak isteyen öğrenci ve velilerin bir an önce Özel Hakkari Sağlık Meslek Lisesi Müdürlüğü ile irtibat sağlamları gerektiği belirtilen duyuruda Özel Hakkari Sağlık Lisesi’nin tercih edecek olan öğrencilere üstün başarılar dilendi. 

Adres: Mezran Mahallesi, Sanayi Sitesi arakası Fırat Caddesi 

İletişim 0438 211 09 90

GSM: 0545 711 04 00

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.