Özel Hakkari Kural Okulları deprem bölgesinde

Özel Hakkari Kural Okulları deprem bölgesinde

Hakkari Özel Kural Okulları 23 Şubatta İran’da meydana gelen ve Başkale’de büyük yıkıma neden olan depremin ardından depremzede yardım eli uzattı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

23 Şubat tarihinde İran’da meydana gelen ve Van’ın Başkale ilçesinde 10 kişinin ölümüne yüzlerce kişinin de evsiz kalmasına neden olan depremin yaraları sarılıyor.

Hakkari’de faaliyet gösteren Özel Kural Okulları Kurucu Müdürü Habip Gür,  öğretmen ve öğrencileri ile deprem bölgesini ziyaret edip dayanışma örneği sergilediler.

Depremin ardından okulda görevli öğretmenler öğrencileri ile birlikte Başkale ilçesindeki deprem mağdurları için yardım kampanyası başlatılmıştı.

Öğretmen ve öğrencilerin topladığı gıda, giysi, battaniye gibi temel ihtiyaç malzemelerini bölgeye götüren Kural Okulları hem mağdurları ziyaret etti hem de topladıkları yardım malzemelerini ilgili birimlere teslim ettiler.

Özel Kural Okulları öğretmen ve öğrencileri deprem mağduru öğrenciler ile yakından ilgilenerek, öğrencilere moral motivasyon desteğinde bulundular.

Kampanya ile ilgili bilgi veren Kural Okulları Kurucu Müdürü Habip Gür,  dayanışma örneği sergileyen öğretmen ve öğrencilerini kutlayarak, emeği geçen ve destekte bulunan bütün duyarlı vatandaşlara ayrıca teşekkürlerini iletti.

Gür, bu yardım kampanyasının Hakkari’deki diğer okullara da örnek teşkil edeceğini belirterek, “Genç neslimizin, ülkemizin birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun güçlü olduğunu ve ülkemiz adına büyük beklentileri karşılayacakları inancını taşıyorum” vurgusu yaptı.

Depremzedeler ise çocukları ile yakından ilgilenen Kural Okulları öğretmen ve öğrencilerine ilgileri nedeniyle teşekkür ettiler.

d4-005.jpg

d2-009.jpgd7-002.jpgd8-001.jpg

d5-005.jpgd1-010.jpgd3-007.jpg

d6-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum