Özel Hakkari Doğu Kolejinden öğrenci ve velilere teşekkür

Özel Hakkari Doğu Kolejinden öğrenci ve velilere teşekkür

Hakkari’de faaliyet gösteren Özel Hakkari Doğu Koleji dün yapılan ve 2.3.4.5.6 ve 7. Sınıf öğrencilerinin katıldığı sınav nedeniyle öğrenci ve velilere teşekkür etti.

HAKKARİ OBJRKTİF HABER 

2017 -2018 Eğitim öğretim sezonuna iddalı bir şekilde giren Özel Hakkari Doğu Koleji dün Hakkari kent merkezinde ücretsiz olarak düzenlediği bursluluk sınav lle ilgili açıklama yaptı.

Kolejden yapılan açıklamada "11 Mart Pazar günü Hakkari'de 2.3.4.5.6 ve 7. Sınıf öğrencilerinin başvurduğu bursluluk ve okula kabul sınavına, katılan öğrenciler ile velilerine gösterdikleri ilgi ve alaka nedeniyle mütevellit özel Hakkari Doğu koleji ailesi olarak teşekkür ediyor bütün öğrencilerimize öğrencilik hayatında başarılar dileriz." denildi.

kolj.jpg1-370.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.