Özel Doğu Koleji’nden teşvik duyurusu

Özel Doğu Koleji’nden teşvik duyurusu

Devletin 2017-20118 eğitim öğretim yılı için öğrencilere vermiş olduğu eğitim desteği kayıt müracaatları başladı.

Devletin 2017-20118 eğitim öğretim yılı için öğrencilere vermiş olduğu eğitim desteği kayıt müracaatları başladı. Özel Hakkari Doğu Koleji'de devlet teşvikinden yararlanmak isteyen  öğrenci ve velilerine başvuru çağrısı yaptı.

2017-20118 eğitim öğretim yılı devletin öğrencilere yönelik vermiş olduğu eğitim desteği müracaatları başladı. Hakkari’de kentin ilk ve tek olma özelliği taşıyan Özel Hakkari Doğu Koleji devlet teşvikinden yararlanmak isteyen öğrenci ve velilerine başvuru çağrısı yaptı. 

Kolej yönetiminden yapılan açıklamada Özel okul Teşvik Başvurularının 10 Ağustos tarihinde başlayıp 6 eylül mesai saatinde sona ereceği belirtilerek teşvikten yararlanmak isteyen öğrencilerin başvuru yapmaları istendi. 

Teşviklerden yararlanmak isteyen öğrenci ve velilerin bir an önce Özel Hakkari Doğu Koleji ile irtibat sağlamları gerektiği belirtilen duyuruda, Özel Hakkari Doğu Koleji’ni tercih edecek olan öğrencilere üstün başarılar dilendi. 

ADRES: Bulak mahallesi bulvar caddesi Aydoğan işhanı (Garanti Bankası yanı) kat/2 Hakkari Merkez

İLETİŞİM: 0544 217 28 22--0542 228 15 89

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.