Özdinç ailesinden teşekkür mesajı

Özdinç ailesinden teşekkür mesajı

Geçirdiği rahatsızlık sonrası tedavi gördüğü Ankara’da vefat eden Hakkari eski senatörü Abdülhaluk Özdinç’in ailesi acılarını paylaşanlara teşekkür etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Barosu’nun kurucu başkanı ve Hakkari eski senatörü Abdülhaluk Özdinç KOA teşhisi tedavisi için bulunduğu Ankara Güven Hastanesi’nde 22 Mayıs günü vefat etti. 

Özdinç ailesi 78 yaşında Hakkın rahmetine kavuşan aile büyüğü Abdülhaluk Özdinç’in tedavi süreci ve vefatı sonrasında kendilerini yalnız bırakmayan acılarını paylaşan herkese teşekkür etti. 

Özdinç ailesi adına paylaşılan mesajda şu ifadelere yer verildi: “Hakkari’nin büyüklerinden ilimizin ilk Avukatlarından, eski Senatör Abdülhalik Özdinç’’in vefatı nedeni ile yurtiçi ve yurtdışından gelen, acılı günümüzde yanımızda olan, bizleri arayan bütün dost ve akrabalarımıza acımızı paylaştıkları için teşekkür ederiz” 

ÖZDİNÇ AİLESİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.