Özalp çöp sorunundan kurtuluyor

Özalp çöp sorunundan kurtuluyor

Van Büyükşehir Belediyesi  Özalp Belediyesi   ortak projesi kapsamında  daha önce başlatılan çalışma ile ilçemizdeki  vahşi çöp toplama alanı (çöplük) tarih oluyor.

Farklı alanlardaki çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdüren Özalp Belediyesi, ilçeye bağlı  Cumhuriyet mahallesinde 4 dönüm arazi üzerinde bulunan ve yıllardır ilçe halkını ve çevreyi olumsuz etkileyen çöp toplama alanını tekniğe uygun olarak ıslah ederek, tahliye ediyor.

Çevre ve civardaki yurttaşlar üzerinde olumsuz etki bırakan çöp toplama alanın tahliye ve ıslah çalışması birçok iş makinesinin dahil olmasıyla Haziran ayından bu yana aralıksız sürüyor. 

Tahliye çalışması sürüyorken çöplüğe yakın yerlerde ikamet eden  mahalle sakinleri çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek çalışmalarından dolayı Özalp Belediyesine  teşekkür etti. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.