Operasyona çıkan askerlere saldırı: 1 şehit

Operasyona çıkan askerlere saldırı: 1 şehit

Şırnak'taki Namaz Dağı Sori Tepe Mevkii'nde sürdürülen operasyonda 1 asker şehit oldu.

Şırnak'taki Namaz Dağı Sori Tepe Mevkii'nde sürdürülen operasyonda 1 asker şehit oldu. Merkez Güneyçam Köyü üs bölgesine bu sabah roketatarla saldıran PKK'lıler, güvenlik güçlerinin karşı ateşi verdi.

Namaz Dağı Şerivan Ormanları Sori Tepe Mevkii'ndeki sürdürülen operasyonda güvenlik güçleri ile PKK’lıler arasında bu sabah çatışma çıktı. Çıkan çatışmada, 1 asker şehit oldu. Bölgede başlatılan operasyon devam ediyor. Şehit askerin cenazesi, helikopter ile Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'na ordan ambulans ile Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ÜS BÖLGESİNE ROKETLİ SALDIRI 

Şırnak'ta saat 06.00 sıralarında merkez Güneyçam Köyü Üs Bölgesi’ne PKK’lıler otomatik silah ve roketatarlarla saldırı düzenlendi. Saldırıya askerleri'nde karşılık vermesi üzerine yaklaşık 10 dakika süren çatışma çıktı.

Çatışmada yaralanan olmazken bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.