Önal Proje ve Danışmanlıktan Hakkari’ye bir ilk daha!

Önal Proje ve Danışmanlıktan Hakkari’ye bir ilk daha!

Hakkâri ve ilçelerinde birçok büyük projelere imza atan Önal Proje ve Danışmanlık firması Hakkâri bölgesinde Ipard Kırsal Kalkınma Projelerine Danışmanlık Hizmeti Veren belgeye sahip tek firma olarak hizmet vermeye başladı.

 

 

Doğu bölgesinde Çığır açan danışmanlık ve eğitim hizmetlerinin endüstride yer açabilmek vizyonuyla yola çıkan 15 yılı aşkın süredir Hakkâri, Van ve ilçelerde alanında hizmet veren ve birçok başarılara imza atan Önal Proje ve Danışmanlık firması, TKDK tarafından istenilen ve TSE tarafından şartları sağlayan firmalara verilen "Ipard Kırsal Kalkınma Projelerine Danışmanlık Hizmeti Veren belgeye sahip tek firma olarak yelpazesini genişletmeye devam ediyor.

Hakkâri bölgesinde bu belgeye sahip tek firma olarak hizmet verdiklerini belirten, Önal Proje Ve Danışmanlık firma sahibi Ziraat Mühendisi ve Proje Uzmanı Ayfer Önal;  ‘’Hakkâri de açılacak olan TKDK İPARD projelerinin hazırlanmasında firmamız, TKDK tarafından istenilen ve TSE tarafından şartları sağlayan firmalara verilen "Ipard Kırsal Kalkınma Projelerine Danışmanlık Hizmeti Veren belgesine sahip tek firma olarak hizmet vereceğini dile getirdi.

Önal; “Değerlerimizden ödün vermeden müşteri memnuniyeti sağlayarak, hayallerinize ulaşmanız için sizlerin yanında olmaya devam ediyoruz, IPARD Programı’nın coğrafi alanının genişletilmesi ve mevcutta destekleme kapsamındaki 42 ilin 81 ile çıkarılması üzerine yakında açılacak olan çağrıya binaen projelerin hazırlayacağımızın haklı gururunu yaşamaktayız’’  dedi.

Şube1 Adres: Kaya Plaza Kat: 5 No:32 Hakkâri/ Merkez

Şube2 Adres 2 Çobanoğlu Plaza Kat:2 No:12

Hakkâri /Yüksekova

İletişim No: 0541 210 80 25

4781136c-648a-42e9-8115-6f7172e0a92b.jpgfbf61bc1-4a7b-4daf-9e07-065a4b7cf526.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.