Ön anket: Mansur Yavaş önde

Ön anket: Mansur Yavaş önde

Asal Araştırma Şirketi, Ankara'da yaptıkları anketin ön sonuçlarını açıkladı. Araştırmaya göre Mansur Yavaş, Turgut Altınok'un önünde.

Asal Araştırma Şirketi'nin Ankara'da yaptığı yerel seçim anketinin ön sonuçlarına göre CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhur İttifakı'nın adayı Turgut Altınok'tan daha fazla oy veriyor. 

Ankete şirketi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu bilgileri paylaştı: "Mansur Yavaş, Turgut Altınok’tan 2.1 puan önde.. Her şeye rağmen Mansur Yavaş önde olsa da kafa kafaya bir seçime doğru gidiyoruz.. İyi Parti- DEM Parti-Yeniden Refah Partisi ile Diğer Partilerin adaylarının açıklanmasının ardından yapacağımız çalışmalarda tablo daha da netleşmiş olacak." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.